UNITEDACTÖR turkos

..

Har du idéer för att förändra något du tycker är snett i världen och vill ha pepp och stöd för att utveckla denna idé och dig själv i den riktningen? 

Tror du på dig själv och har samtidigt svårt att ringa det där samtalet?  

Är du redo att testa och vet samtidigt inte riktigt på vilket sätt? 

.

Känner du igen dig?

Då är United Sisters ACTörskap något för dig!

.

United Sisters ACTörskap är en plattform för dig som brinner för det du tror på, som vill beröra och förändra, oavsett om det är dig själv, skolan, eller hela världen. När du agerar för det du tror på blir du också en aktör som påverkar andra människor och grupper, en aktör som är med och gör världen bättre.

.

Som United Sisters ACTör äger du dina idéer och dina projekt. United Sisters finns där för dig när du vill och behöver. Vi är en plats där du kan utforska dig själv och ditt engagemang. Även om vi är intresserade av dina idéer är vi mest av allt intresserade av dig som människa: Vem är du i ditt aktörskap? Vad behöver du för att må bra och hitta balans i livet? Ibland ordnar vi också möten mellan olika unga ACTörer. Ni hänger, lyssnar och snackar, lär och peppar varandra.  

. 

Varför ACTörer? För att ACT betyder att agera. Och för att vi är inspirerade av ACT; en metod som handlar om att växa som människa genom att utforska sin livsriktning och att leva och agera efter sina egna värderingar.

.

”Vi kan vara plattformen där fröet blir en planta. Eller så är vi jorden att plantera fröet i. Oavsett vilket äger vi inte vare sig plantan eller fröet. Jorden ger förutsättningar och påverkas själv av det som planteras.”

Sara Hellbom, utvecklare av ACTörer på United Sisters

.

act 1act 3 act 4act 2

.

Är du nyfiken på de som är ACTörer hos United Sisters?

Här kan du läsa mer om en av våra ACTörer, Nora!

.

Är du sugen på att bli en ACTör hos United Sisters? Är du mellan 12 och 24 år? Skriv då till vår personal i den stad som ligger närmast dig och berätta om dig själv och vad du brinner för.

ACTörskap är en ny verksamhet hos United Sisters och fortfarande under utveckling.

.

KONTAKTAMALMOKONTAKTGBGKONTAKTSTHLM

.

Linje rosa mitten

.

Klicka här för att komma tillbaka till sidan Va med!