unitedsistersblogg

Finansiering

United Sisters finansieras via generösa bidrag från kommuner, regioner, myndigheter och privata stiftelser. Vi har också mindre inkomster från att sälja våra metodmaterial och vår kompetens i att arbeta normkritiskt och lösningsfokuserat med unga.

 

För 2018 vill vi tacka våra bidragsgivare:

 

Göteborg: Göteborgs stad, Västra Götalandsregionen, Folkhälsomyndigheten, Socialstyrelsen

Malmö: Malmöstad, Länsstyrelsen Skåne, Region Skåne

Stockholm: Stockholms stad, C. F. Lundströms Stiftelse, Gålöstiftelsen,  Stiftelsen Oscar Hirsch Minne, Stiftelsen Solstickan, Timmermansorden

 

Vill du stödja United Sisters? 

Det finns flera sätt att stödja vår verksamhet, både som privatperson och som företag.

Volontär: United Sisters verksamhet bygger på vuxna som engagerar sig ideellt som  coacher, gruppledare eller läxhjälpare. Det ideella engagemanget är hjärtat i vår verksamhet. Är du intresserad av att bli volontär läs mer här.

Dörren står öppen för ideellt engagemang. Är du fotograf, layoutare eller annat och vill engagera dig med din kunskap? Är du intresserad och har idéer på hur du vill engagera dig, kontakta den stad som är närmast dig.

Donera gåvor: Ett annat viktigt sätt att bidra till vår verksamhet är att donera pengar. Alla bidrag är välkomna, stora som små. Donera till Fryshusets 90-konto 90 02 76-7. Märk inbetalningen ”Gåva till United Sisters”. Vill du rikta bidraget till en special stad skriver du t.ex. ”Gåva till United Sisters, Göteborg”.

Som företag kan ni stödja United Sisters genom CSR-samarbeten eller sponsring.  

En CSR-volontär är någon som har möjlighet att vara volontär på sin arbetstid. Som företag ger ni er personal möjlighet att göra något värdefullt och stärka ett inre ledarskap genom att lära sig om våra metoder och perspektiv. Genom att engagera sig på arbetstid kan många volontärer träffa ungdomar under dagtid vilket är otroligt uppskattat av våra ungdomar. 

Andra CSR-uppdrag kan vara att bjuda på er kunskap, exempelvis genom att erbjuda United Sisters er kunskap inom PR och marknadsföring. 

 

Har du idéer så kontakta United Sisters i den stad som är närmast dig.

 .