BIDRAG_SPONSOR mintgrön

.

Vill du stödja United Sisters? 

Det finns flera sätt att stödja vår verksamhet, både som privatperson och som företag.

.

United Sisters verksamhet bygger på vuxna som engagerar sig ideellt som coach eller gruppledare. Det ideella engagemanget är hjärtat i vår verksamhet. Är du intresserad av att bli volontär läs mer här.

.

Dörren står öppen för annat ideellt engagemang. Till exempel har fotografer varit med vid olika evenemang. Är du intresserad och har idéer på hur du vill engagera dig, kontakta den stad som är närmast dig.

.

Ett annat viktigt sätt att bidra till vår verksamhet är att donera pengar. Alla bidrag är välkomna, stora som små. Donera till Fryshusets 90-konto 90 02 76-7. Märk inbetalningen ”Gåva till United Sisters”. Vill du rikta bidraget till en special stad skriver du t.ex. ”Gåva till United Sisters, Göteborg”.

.

Som företag kan ni stödja United Sisters genom CSR-samarbeten eller sponsring. Har du idéer så kontakta United Sisters i den stad som är närmast dig.

.

En CSR-volontär är någon som har möjlighet att vara volontär på sin arbetstid. Som företag ger ni er personal möjlighet att göra något värdefullt och stärka ett inre ledarskap genom att lära sig om våra metoder och perspektiv. Genom att engagera sig på arbetstid kan många volontärer träffa ungdomar under dagtid vilket är otroligt uppskattat av våra ungdomar. 

.

Andra CSR-uppdrag kan vara att bjuda på er kunskap, exempelvis genom att erbjuda United Sisters er kunskap inom PR och marknadsföring.

.

Kontakta den stad som är närmast dig!

 .

KONTAKTAMALMOKONTAKTGBGKONTAKTSTHLM

 

.

Linje lila mitten