Om coachverksamheten

En coach är en person som finns där för dig. Som du kan ha kul med eller prata allvar med. Och som kan utmana, uppmuntra och peppa. 

Du och din coach ses ungefär en gång i veckan. Ni gör olika saker tillsammans, som att fika, snacka och hitta på olika aktiviteter. Det är ni tillsammans som bestämmer vad ni ska göra.

Coachen är ett bollplank och ett stöd. Samtidigt som ni hänger har ni tid att prata om små och stora saker. En coach talar inte om hur du ska leva, utan litar på att du vet hur du vill ha det. Därför ger coachen sällan råd. Istället kan hon ge stöd och pepp så att du hittar dina egna svar.

En United Sisters coach är en vuxen kvinna som är över 23 år. Hon har valt att vara med i United Sisters för att det är roligt och utvecklande och för att hon vill göra skillnad för någon som är ung. En coach engagerar sig ideellt, vilket betyder att hon inte får betalt för att vara coach. 

Innan du får en coach har du en intervju med United Sisters så att vi lär känna dig och vet vad du tycker är viktigt. Sen kan vi hitta en coach som passar just dig.

en 1

Vi startar upp i början av varje termin, både vår och höst.

Prata med oss för att få veta mer om hur det går till att vara med i United Sisters!

Vill du veta mer?

Kontakta United Sisters i din stad!