UNITEDENTILLEN rosa

.

Vill du ha en person i ditt liv just nu som du verkligen kan lita på? En person som är äldre än dig? En person som du vågar gå utanför din komfortzon med, som kan utmana, uppmuntra, peppa, krama, tycka om dig och ge av sig själv till dig ? 

.

Är du nyfiken på att utforska vem du är och vill vara? Vill du ha tid att fundera kring vad du gillar och mår bra av, vad du står för och vad du tror på? Vill du prova nya saker och öppna upp din värld? Då är detta något för dig!

.

Vi matchar ihop dig med en annan person. Den personen är en volontär över 20 år som har valt att vara med i United Sisters just för att det är roligt och för att den personen verkligen känner för att finnas där för någon annan. Ni utvecklas tillsammans, men främsta fokus ligger alltid på dig och att det är en kontakt som du mår bra av. Känns det bra för dig så kommer ni ha kontakt en gång i veckan under ungefär två terminer.

.

Vi tror på jämlika och ödmjuka möten. Vi är alla människor som har massor att lära av varandra. Vi tänker också att det i varje människa finns något som den personen gillar och mår bra av – det är det vi tycker är intressant!

.

en 1en 2en 3engag 3

.

Vi startar upp i början av varje termin, både vår och höst.

Prata med oss för att få veta mer om hur det går till att vara med i United Sisters!

.

Här är en film som berättar hur det kan vara att träffas en-till-en

 

.

Tycker du att det låter det kul? Är du nyfiken på detta och vill veta mer?

Kontakta din stad!

.

KONTAKTAMALMOKONTAKTGBGKONTAKTSTHLM

.

Linje gul mitten

.

Klicka här för att komma tillbaka till sidan Va med!