unitedsistersblogg

Finansiering

United Sisters finansieras via generösa bidrag från kommuner, regioner, myndigheter och privata stiftelser. Vi har även mindre inkomster från försäljning av vårt metodmaterial och vår kompetens i normkritiskt och lösningsfokuserat arbete med unga.

 

För 2018 vill vi tacka våra bidragsgivare

 

Göteborg: Göteborgs stad, Västra Götalandsregionen, Folkhälsomyndigheten, Socialstyrelsen.

Malmö: Malmö stad, Länsstyrelsen Skåne, Region Skåne.

Stockholm: Stockholms stad, C. F. Lundströms Stiftelse, Gålöstiftelsen,  Stiftelsen Oscar Hirsch Minne, Stiftelsen Solstickan, Timmermansorden.

 

Vill du stödja United Sisters? 

Det finns flera sätt att stödja vår verksamhet, både som privatperson och som företag.

 

Volontär

United Sisters verksamhet bygger på vuxna som engagerar sig ideellt som  coacher, gruppledare eller läxhjälpare. Det ideella engagemanget är hjärtat i vår verksamhet. Är du intresserad av att bli volontär läs mer här.

Är du fotograf, layoutare eller annat och vill dela med dig av din kunskap? Är du intresserad och har idéer på hur du vill engagera dig, kontakta den stad som är närmast dig.

 

Donationer

Ett annat sätt att bidra till vår verksamhet är att donera pengar. Alla bidrag är välkomna, stora som små. Donera till Fryshusets 90-konto 90 02 76-7. Märk inbetalningen ”Gåva till United Sisters”. Vill du rikta bidraget till en special stad skriver du t.ex. ”Gåva till United Sisters, Göteborg”.

 

Företag

Kan stödja United Sisters genom CSR-samarbeten eller sponsring.  

En CSR-volontär är någon som har möjlighet att vara volontär på sin arbetstid. Som företag ger ni er personal möjlighet att göra något värdefullt och stärka ett inre ledarskap genom att lära sig om våra metoder och perspektiv. Genom att engagera sig på arbetstid kan många volontärer träffa ungdomar under dagtid vilket är otroligt uppskattat av våra ungdomar. 

Andra CSR-uppdrag kan vara att bjuda på er kunskap, exempelvis genom att erbjuda United Sisters er kunskap inom PR och marknadsföring. 

 

Har du idéer så kontakta United Sisters i den stad som är närmast dig.

 .