Om gruppverksamheten

.

Vill du hänga med ett gäng sköna människor? Vill du prova nya saker tillsammans med andra? Vill du känna mer gemenskap? Ha kul? Prata om livet, sex, familjen, relationer, intressen och normer? Då är detta platsen för dig!

 

Gruppen är ett ställe där du lär känna dig själv tillsammans med andra. Ni träffas, ett gäng i liknande ålder och ibland med liknande intressen. En eller två volontärer som är över 20 år har ansvar  för gruppen. Ni hänger ihop i två terminer och träffas en gång i veckan. Det är ni i gruppen som tillsammans formar innehållet. Varje grupp är unik och alltid en plats där alla kan vara sig själva.

.

Framförallt är gruppen en plats att ha kul. På vägen lär ni känna varandra och lär er också mer om er själva. I en grupp pratar ni om allt möjligt, viktigt och oviktigt. Vad gjorde dig glad idag? Vad är världens godaste mat? Vad är det viktigaste för dig i livet? En del grupper bygger på gemensamma intressen som dans eller att gilla Manga/kawaii. I en grupp utforskar ni era värderingar, provar på olika övningar och nya saker tillsammans. Det kan vara skate, sport, yoga,  olika former av kreativt skapande etc etc….

.

gru 3gru 4 gru 5gru 6amb 1gru 10

.

Vi startar oftast grupper i början av varje termin, både vår och höst.

Prata med oss för att få veta mer om hur det går till att vara med i United Sisters!

.

Tycker du att det låter kul? Vill du vara med i en grupp?

Kontakta din stad!

.

Linje turkos mitten