Material

 

Normkunskap är ett metodmaterial som presenterar normer och ett normmedvetet förhållningssätt på ett enkelt och lättillgängligt sätt. Normkunskap använder illustrationer med geometriska figurer för att förklara komplicerade teorier.  Som läsare väljer du om och och när du vill relatera till egna erfarenheter. Boken har tre kapitel; normer, normer och makt samt kunskap för att skapa förändring.

Klicka på bilden och ladda ner som pdf eller beställ den som bok.

Pris 300 kronor (inkl. moms) frakt tillkommer.

 

 

 

Gruppkompassen är ett normmedvetet metodmaterial för dig som ska leda självstärkande grupper. Gruppkompassen är könsneutralt och passar utmärkt att använda i alla slags ungdomsgrupper. Materialet finns i två versioner, en ledarhandbok och ungdomsböckerna som beställs separat. 

Gruppkompassens ledarhandbok

Består av två delar, en teoridel och en övningsbank utifrån de fyra metodstegen; Att lära känna varandra, Att lära känna sig själv, Att lära känna sig själv på djupet och Att gå vidare.

Ledarhandboken ger underlag till träffar under ett år om gruppen träffas en gång i veckan. Exempel på teman är självkänsla och självförtroende, familjen, kärlek, sex, stresshantering, konflikthantering, utanförskap och mobbning samt framtiden. Som stöd till ledaren finns även reflektionsfrågor kopplade till övningarna.

Pris 700 kronor (inkl. moms) frakt tillkommer.

 

 

I Gruppkompassens ungdomsmaterial finns möjlighet för deltagarnas individuella övningar och reflektioner. Boken är kopplad till ledarmaterialet och innehåller illustrationer för att förtydliga övningarna.

Pris 1 bok för 80 kr (inkl. moms) frakt tillkommer.
eller
 10 böcker för 650 kr (inkl. moms) frakt tillkommer.

 

.

 

 

 

 

Coachmaterialet är framtaget för att användas vid individuell coachning. Det består av två böcker, en coachbok och en ungdomsbok. Båda böckerna innehåller olika övningar utifrån de fyra metodstegen: Att lära känna varandra, Att lära känna sig själv, Att utvecklas och Att gå vidare. Coachboken inleds dessutom med en teoridel med de samtalsmetoder som övningarna bygger på. Detta material finns i en version för tjejer och en könsneutral version.

Priser

Coachbok och Ungdomsbok: 250 kr styck (inkl. moms, frakt tillkommer) 

Paketpris: coachbok + ungdomsbok: 400 kr (inkl. moms, frakt tillkommer) 

.

 

 

Tjejkompassen är ett sällskapsspel framtaget av United Sisters i samarbete med Alga. Spelet gjordes med inriktning på tjejer i högstadie- och gymnasieålder men fungerar även för blandade grupper. Det är ett lagspel för minst fyra och upp till ca 20 spelare, samt en ledare/pedagog som. Samarbets-, värderings- och självstärkande övningar varvas med kluriga charader.tjejkompass

Vinner gör deltagarna genom att peppa sig själv och varandra inom laget. Spelet tar upp allt mellan himmel och jord och det blir garanterat mycket skratt!

.Pris: 400 kr (ink moms) + porto

 

.

 

 

Vill du göra en beställning?

Skicka leveransadress, fakturaadress och antal exemplar till den stad som ligger närmast dig!