Material

Gruppkompassen är ett material som vänder sig till alla ungdomar. Det är lösningsfokuserat, normkritiskt och fokuserar på att stärka självkänslan hos deltagarna. Materialet består av två delar, ett ledarmaterial och ett ungdomsmaterial, som beställs separat. Gruppkompassen är könsneutralt och passar utmärkt att använda i alla slags ungdomsgrupper.

 

.Ledarmaterialet består av olika teman och övningar. De fungerar som underlag till träffar under minst ett år om gruppen träffas en gång i veckan. Exempel på teman är självkänsla och självförtroende, familjen, kärlek, sex, stresshantering, konflikthantering, utanförskap och mobbning samt framtiden. Ledarmaterialet innehåller en teoridel som stöd till gruppledaren och är sedan indelat i fyra metodsteg: Att lära känna varandra, Att lära känna sig själv och sin omgivning, Att lära känna sig själv på djupet samt Att gå vidare. Som stöd till ledaren finns även reflektionsfrågor kopplade till övningarna.

Pris 700 kronor (inkl. moms) frakt tillkommer.

 

 

 

 

 

I ungdomsmaterialet finns möjlighet för deltagarnas individuella övningar och reflektioner. Boken är kopplad till ledarmaterialet och innehåller illustrationer för att förtydliga övningarna.

Pris 1 bok för 50 kr (inkl. moms) frakt tillkommer.
eller
 12 böcker för 500 kr (inkl. moms) frakt tillkommer.

 

.

Linje mintgrön vänster

.

Coachmaterialet är framtaget för att användas vid coachning. Det består av två böcker, en coachbok och en ungdomsbok. Materialet är fyllt med övningar som ni båda kan använda er av för att nå de mål ni satt upp. Även detta material är könsneutralt.

Priser

Coachbok: 250 kr

Ungdomsbok: 200 kr

Paketpris coachmaterial, coachbok + ungdomsbok: 400 kr

Alla priser är inkl. moms, frakt tillkommer.

.

Linje rosa mitten

. 

Tjejkompassen är ett sällskapsspel framtaget av United Sisters på Fryshuset i samarbete med Alga. Spelet gjordes med inriktning på tjejer i högstadie- och gymnasieålder men fungerar även för blandade grupper. Det är ett lagspel för minst fyra upp till ca 20 spelare, samt en ledare/pedagog som uppmuntrar, berömmer och ger poäng. Samarbets-, värderings- och självstärkande övningar varvas tillsammans med kluriga charader. Vinner gör deltagarna genom att peppa sig själv och varandra inom laget. Spelet tar upp allt mellan himmel och jord och det blir garanterat mycket skratt!

tjejkompass.

Pris:

250 kr + moms och porto

.

Linje gul höger

.

Vill du göra en beställning?

Skicka leveransadress, fakturaadress och antal exemplar till den stad som ligger närmast dig!

.

KONTAKTAMALMOKONTAKTGBGKONTAKTSTHLM